MARKET VISION RALLY TEAM ZVÍŤAZIL NA BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2019!

Posádka Market Vision Rally Teamu Aleš Holakovský/Martin Vinopal zvíťazila v triede 10 na najvýznamnejšej českej automobilovej súťaži 49. Barum Czech Rally Zlín 2019!

Napriek tomu, že ju na začiatku súťaže postihla štyri a pol minútová penalizácia za meškanie do časových kontrol pre technické problémy, dokázali Aleš s Martinom túto stratu stiahnuť a zvíťaziť v triede 10 medzi tromi klasifikovanými posádkami v cieli. Celkovo tak obsadili 71. Miesto zo 127 štartujúcich tímov.

Závodné vozidlo dostalo na povestne jazdecky aj technicky náročných tratiach Barum Rally poriadne zabrať a množstvo dielov bude potrebné opraviť, vymeniť či repasovať. Aj to však akosi zapadá do konceptu účasti, pretože tento rok posádka na Barumke na závodnom aute propagovala náš náborový web auto.otestuj.com, na ktorom je možné nechať sa so svojím automobilom zaregistrovať do databázy k vykonaniu mystery shoppingu pre rôzne automobilové značky. Opravy tak pre Vás nemusia byť problémom, ale môžete si nechať kvalitne opraviť či skontrolovať Vaše vozidlo v autorizovanom servise zdarma, a ešte za to dostať zaplatené.

Alešovi a Martinovi k tomuto úspechu na jednej z najprestížnejších európskych automobilových rally gratulujeme!