Firemná konferencia MARKET VISION 2018

Pravidelnej firemnej konferencie MARKET VISION CZ & MARKET VISION SLOVAKIA sa tento rok zúčastnilo viac ako 40 zamestnancov. Rok 2017 bol pre našu spoločnosť historicky najúspešnejší aj vďaka uvedeniu nových produktov na trh. Firma dosiahla celkové tržby na úrovni približne 2,7 mil. EUR a naďalej pokračuje v raste.

Jednou z kľúčových tém konferencie boli inovácie vo všetkých oblastiach, v ktorých MARKET VISION pôsobí. Jednotlivé tímy boli počas diskusií produktívne a podarilo sa nám zozbierať a prediskutovať mnoho nápadov, ktoré sa týkali produktovej ale aj procesnej stránky fungovania spoločností. Novinky budeme postupne počas roka komunikovať našim klientom, ktorým ďakujeme za prejavenú dôveru a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agentúra MARKET VISION SLOVAKIA pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005 a v rámci poskytovaných služieb sa špecializuje na oblasti Mystery Shoppingu, Competitive intelligence a Customer Intelligence. Projekty realizuje pravidelne v odvetviach ako sú poisťovníctvo, bankovníctvo, automotive, telekomunikácie, maloobchod a to tak na Slovensku, v Českej republike ako aj v iných krajinách CEE. MARKET VISION SLOVAKIA je členom v asociácii MSPA.